Brownie Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 2-3 adet yumurta (küçükse 3 olağan uzunluk 2)
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı un
- 100 gram tereyağ
- 2 paket kare bitter çikolata
- 1 paket vanilya
- 1 cimcik tuz
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle bir kapta tereyağı ile çikolatayı benmari yolu eritip, içerisine unu da ek ediyoruz ve 1 -2 cins karıştırdıktan daha sonra ocağın altını kapatıyoruz.
- ondan sonrasında öteki bir kapta yumurta, şeker vanilya ve tuzu mikser yardımı ile karıştırıp çikolatalı karışımı da kabımıza ek ediyoruz.
- Karışımımızı yağlı kağıt serilmiş kabımıza (küçük uzunluk kare borcam) alıyoruz ve evvelde ısıttığımız 200 derece fırında yaklaşık 20 dakika kadar pişiriyoruz.