Brownie Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 su bardağı tereyağı
- 2 paket çikolata ( 160 gram )
- 1 su bardağı şeker
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı un
- 3 yemek kaşığı kakao
Not EkleTarifi Yazdır
- Tereyağı ve çikolatayı uygun bir tencerede ısıtın ve soğumaya bırakın.
- Yumurta ve şekeri bir yoğurma kabına alalım ve özleşene kadar çırpalım.
- Un ve kakao telden geçirin ve yoğurma kabına alıp çırpın.
- Soğumuş tereyağı ve çikolata karışımı hamurumuza alalım ve biraz daha karıştıralım.
- Fırın kağıdı dikdörtgen bir borcama yerleştirelim.
- Hamuru borcama alalım ve 160 derce evvelde ısıtılmış fırında yaklaşık 30-35 dakik pişirin.Afiyet olsun ????.