Böylece Tesla patronu Beyaz Saray'a mavi bir gözle geldi

Leila

Global Mod
Global Mod
Okuma olmayan yüz yaralanması

Böylece Elon Musk, Beyaz Saray'a mavi bir göze geldi

DinlemekUygulamayı aç

Teknoloji milyarderi Elon Musk, Beyaz Saray'daki ABD Başkanı Donald Trump ile birlikte görünüyor. Ama sadece söylediklerinin değil, aynı zamanda bir yüz yaralanması da heyecan verici.

Washington. Violet ile Mevcut: Beyaz Saray'daki bir basın toplantısında teknoloji milyarder Elon Musk'un mavi gözü sorular sordu. “Sadece küçük olanla uğraştım ve dedim ki: git, yüzüme vur,” diye cevapladı Musk ne hakkında olduğunu sorduğunda. X æ a -xii -X takma adı Musk'un beş yıllık oğludur. Sonuçta, aslında vurdu, dedi Musk. Aynı zamanda mevcut olan ABD Başkanı Donald Trump, şaka yoluyla ve biraz şaşırmıştı: “X buydu?” Musk, darbeden sonra fazla hissetmediğini, ancak gözün maviye dönüştüğünü de sözlerine ekledi.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Daha önce şaka ve gözüyle neler olduğu sorusunu cevapladı: “Fransa yakınında bile değildim.” Bunun ne anlama geldiği sorulduğunda, Musk, Fransa'nın First Lady Brigitte Macron'dan başkanlık broşüründen ayrılırken kocası Emmanuel Macron'a yönelik bir el hareketi olan bir videoya atıfta bulundu. Daha sonra First Lady'nin bir darbe olup olmadığı tahmin edildi. Élysée bunu reddetti. Trump'a basın toplantısında kısa bir süre önce olay yeri sorulmuştu.

Musk Çarşamba günü yaptığı açıklamada, hükümetin hizmetindeki zamanının maliyeti daha düşük “planlandığı gibi” bittiğini belirtmişti. ABD kurallarına göre, “özel hükümet çalışanı” statüsü 130 gün ile sınırlıdır. Şimdi Washington'dan Oval ofisinde Trump ile ortak bir basın toplantısında veda etti.

Haberler/DPA