Bob Marley’in torunu müzisyen Joseph Mersa Marley’den makûs haber! hayatını kaybetti…

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Reggae müziğinin öncülerinden olan efsane sanatçı Bob Marley’in torunu Joseph Mersa Marley’den hayranlarını üzen berbat haber geldi. 31 yaşındaki reggae sanatkarı ömrünü kaybetti.

Sosyetenin öncü isimlerinden olan Hilton ailesinin geçtiğimiz günlerde düzenlediği yeni yıl tertibinde yer alan, Bob Marley‘in 31 yaşındaki torunu, Jamaikalı-Amerikalı reggae sanatkarı Joseph Mersa Marley hayatını kaybetti. Geleneksel reggae’yi çağdaş ritimler ve müzik stiliyle bütünleştirmesiyle tanınan genç müzisyenin vefatı sevenlerini yasa boğdu.

Joseph Mersa Marley

CANSIZ VÜCUDU ARAÇTA BULUNDU!

yaşamı boyunca astım rahatsızlığı ile uğraş ettiği bilinen sanatkarın vefat haberini birinci vakit içinderda Jamaikalı yayın muhabiri Abka Fitz-Henley bildirdi. ondan sonrasındasında Rolling Stone‘a konuşan müzisyenin bir temsilcisi mevt haberini doğruladı. Vefat sebebi hala doğrulanmayan sanatkarın cansız vücudunun aracında bulunduğu ve astım krizi sebebiyle ömrünü kaybettiği söyleniyor.

Bob Marleyin torunu Joseph Mersa Marley

SEVENLERİNDEN BİLDİRİLER GELDİ

Kariyeri boyunca ailesinden kalan mirasa sahip çıktığı bilinen genç müzisyenin vefatın haberini duyan sevenlerinden bildiriler gelmeye başladı. Marley’in son paylaşımının altına Major Lazer‘den DJ Walshy Fire üzere ünlü isimlerden “Jah biliyor. Yeteneği ve zekası meczuptu. Seni seviyorum kral. Seninle çalıştığıma epeyce sevindim” mesajları geldi.

Joseph Mersa Marley ömrünü kaybetti

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:

Selen Görgüzel bir daha argümanlı konuştu! “Hesabı bana ödeten erkeğe…”