Bisküvili Tavuk Göğsü

Felaket

New member
Bisküvili Tavuk Göğsü Tanımı İçin Gereçler

  • 2 paket petibör büsküvi
  • 1 litre süt + 1 su bardağı süt (6 su bardağı süt oluyor)
  • 125 gram margarin
  • 1 su bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı nişasta
  • 1su bardağı şeker
  • 1 paket vanilya
Üzerine;

  • Kalan bisküvileri
  • Tarçın
Bisküvili Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Evvel margarini eritiyorsun un kokusu çıkana kadar kavuruyoruz.
  2. Nişastayı ekleyelim, daha sonra sütü, şekeri ekliyoruz, göz göz olana kadar pişiriyoruz.
  3. En son vanilyayı ekleyip, 5 dk blendırdan geçiriyoruz.
  4. Borcama 1 kat bisküvi 1 kat muhallebi diziyoruz.
  5. En son kalan bisküviler robottan geçiriyoruz, üzerini serpiyoruz birazda tarçın.
  6. 2 saat buzdolabında dinlendirelim. Afiyet olsun.
Bisküvili Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst