Bisküvili Puding Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 2 su bardağı süt
- Yarım su bardağı şeker
- 2 yemek kaşığı un
- 15-20 tane petibor
Not EkleTarifi Yazdır
- Küçük bir tencereye sütü şekeri unu koyuyoruz.
- Ocağın altını yakmadan karıştırıyoruz ki un pütür pütür olmasın.
- daha sonra ocağı yakıp yoğunlaşana kadar pişiriyoruz.
- puding delik delik olunca kapatıyoruz 2 dk dinlendiriyoruz.
- istediğiniz kaseye evvel ufaladığımız bisküvi den koyuyoruz.
- daha sonra pudingte tekrar bisküvi yine puding kase dolana kadar devam edin. Dışarıda 5 dk bekletin buzdolabına koyun.
- 1-2 saat daha sonra afiyet olsun istediğiniz üzere süsleyebilirsiniz.