Bisküvili Pasta

Felaket

New member
Bisküvili Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 lt süt
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı şeker
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 yemek kaşığı margarin ya da tereyağı
  • 6 modül çikolata (Dilediğiniz çikolatayı kullanabilirsiniz )
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 paket vanilya
  • 2 paket bisküvi (Ben burçak bisküvi kullandım dilediğiniz sade bisküviyi kullanabilirsiniz)
Üzeri için;

  • 1 paket puding
Bisküvili Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Sütümüzü, unu, nişastayı, şekeri, kakaoyu tencereye alıp, karıştırıyoruz.
  2. Kaynayana kadar karıştırmaya devam ediyoruz kaynayınca içerisinde margarini, modül çikolataları ve vanilyayı ekleyip, margarin eriyene kadar karıştırıyoruz.
  3. Farklı bir tenceremizin içine streç sinema seriyoruz. Hazırladığımız muhallebimizi streç sinemanın üzerine alıyoruz ve soğuması için buzdolabına bırakıyoruz.
  4. Biraz soğuduktan daha sonra pastamızı dikkatli bir biçimde çıkarıp servis tabağımıza alıyoruz.
  5. 1 paket pudingimizi pastamızın üzerine döküyoruz. Dilerseniz krem şanti ya da meyveli jolede kullanabilirsiniz süslemek büsbütün size ilişkin ben yalnızca puding kullandım. Pastamız hazır????????afiyetler olsun göbüş severler ????????????.
Bisküvili Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst