Bisküvili Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 lt süt
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 su bardağı şeker
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 yemek kaşığı margarin ya da tereyağı
- 6 modül çikolata (Dilediğiniz çikolatayı kullanabilirsiniz )
- 3 yemek kaşığı un
- 1 paket vanilya
- 2 paket bisküvi (Ben burçak bisküvi kullandım dilediğiniz sade bisküviyi kullanabilirsiniz)
- 1 paket puding
Not EkleTarifi Yazdır
- Sütümüzü, unu, nişastayı, şekeri, kakaoyu tencereye alıp, karıştırıyoruz.
- Kaynayana kadar karıştırmaya devam ediyoruz kaynayınca içerisinde margarini, modül çikolataları ve vanilyayı ekleyip, margarin eriyene kadar karıştırıyoruz.
- Farklı bir tenceremizin içine streç sinema seriyoruz. Hazırladığımız muhallebimizi streç sinemanın üzerine alıyoruz ve soğuması için buzdolabına bırakıyoruz.
- Biraz soğuduktan daha sonra pastamızı dikkatli bir biçimde çıkarıp servis tabağımıza alıyoruz.
- 1 paket pudingimizi pastamızın üzerine döküyoruz. Dilerseniz krem şanti ya da meyveli jolede kullanabilirsiniz süslemek büsbütün size ilişkin ben yalnızca puding kullandım. Pastamız hazır????????afiyetler olsun göbüş severler ????????????.