Beyaz Çikolatalı Brownie Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 250 gr bitter çikolata
- 80 gr un
- 3 adet yumurta
- 225 gr toz şeker
- 20 gr kakao
- 100 gr sıvı yağ
- 50 gr tereyağı
- 50 gr süt
- 240 gr beyaz çikolata
Not EkleTarifi Yazdır
- Herkese selam. Öncelikle 250 bitter çikolatayı ve tereyağını benmari tarzı eritiyoruz ve 10 dk ılınmaya bırakıyoruz.
- Ayrı bir kapta 3 yumurta ve şekeri blender ile kabarana kadar çırpıyoruz.
- Sütü, yağları, kakaoyu unu,teker teker eleyerek katıp blender ile karıştırıyoruz.
- sonrasındasında ılınmaya bıraktığımız çikolatayı ek edip karıştırıyoruz.
- Kare çembere yağlı kağıt seriyoruz.
- Harcın yarısını boşaltıp spatula sayesinde düzeltiyoruz.
- Üzerine beyaz çikolatayı yerleştiriyoruz.
- Kalan harcı spatula sayesinde düzleştirip,evvelde ısıtılmış 160 derece fanlı yahut fansız fırında 35 dk pişiriyoruz.
- Soğuduktan daha sonra 8 kesim halinde kesip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.