Beta lakaplı Rapçi Berk Bayındır’ı son seyahatine binler uğurladı

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Beta” lakabıyla tanınan ünlü rapçi Berk Bayındır ikamet ettiği rezidansın 8. katındaki dairesinin camından bilinmeyen bir niçinle düşerek ömrünü kaybetti. Bayındır, Zincirlikuyu Cami’inde düzenlenen merasimle binlerce seveni tarafınca son seyahatine gözyaşları ile uğurlandı.

“Beta” lakabıyla tanınan 31 yaşındaki ünlü rapçi Berk Bayındır ikamet ettiği rezidansın 8. katındaki dairesinin camından bilinmeyen bir niçinle düşerek ömrünü kaybetti. Bayındır, Zincirlikuyu Cami’inde düzenlenen merasimle binlerce seveni tarafınca son seyahatine gözyaşları ile uğurlandı.

Merasime, anne Belkıs Bayındır, baba Nezih Bayırdır, ağabeyi Bahadır Bayındır, arkadaşları ve binlerce sevenleri katıldı. Berk Bayındır’ın cenazesinin bulunduğu tabutun üzerine nazar boncuklu beyaz şapkası konuldu. Taziyeleri kabul eden anne Belkıs Bayındır, uzun müddet oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

berk bayındır cenaze

Berk Bayındır’ın cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı’nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

berk bayındır son seyahatine uğurlandı

Rapçi Beta Berk Bayındır’ın kuşkulu vefatında yanında olan sevgilisinin sözü ortaya çıktı.

Simla Ener çabucak sonrasında toplumsal medya hesabından da bir açıklama yaptı.

“3-4 gündür birlikte kalıyorduk. Sabah uyandığımızda Berk’in sıra dışı hareketleri vardı. Balkona çıktı. Balkon demirlerinden sarkarken gördüm. Gerisinden koştum lakin düşerken gördüm.” “Kötü tezleri ya da nahoş fikirleri umursayacak kadar bile halim yok. Yalnızca Berk’imin sevenleri için yazmak zorunda hissediyorum. Ben çığlığımı sessiz bir biçimde atabiliyorum. kuvvetli olmak ve Berk ile birbirimize verdiğimiz kelamları tutmak onun eksik bıraktığı yerden yerine getirmeye çalışmaktan öteki derdim yok. Unutulması mümkün olmayan bu olaya şahit oldum başka yarımın gidişini gördüm.”

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Etraftaki vatandaşların ihbarıyla olay yerine çabucak polis ve sıhhat grupları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat grupları Bayındır’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis grupları olay yerine güvenlik şeridi çekerek tedbir aldı. Olay yeri inceleme gruplarının ve savcının incelemelerinin akabinde genç rapçinin cenazesi, İsimli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olay sırasında konutta bulunan genç rapçinin kız arkadaşı da sözü alınmak üzere Gültepe Karakolu’na gdolayıldü. Olayın aydınlatılması için soruşturma başlatıldı.

Berk Bayındır rezidanstan düştü

“PENCERELERE ÇARPA ÇARPA AŞAĞI DÜŞMÜŞ”
Olayla ilgili konuşan mahalle esnaflarından Ali Öndin, ” Kız arkadaşıyla mı sorunu vardı, ailesiyle mi vardı, tam olarak bilmiyorum fakat üstten 8’inci kattan düşmüş. Kendisini pencerelere çarpa çarpa aşağı düşmüş. 30-35 yaşlarındaydı. Bilk evvel sesi duydum. Bir ses oldu daha sonra buraya geldiğimde üç dört kişi daha vardı. Ambulans geldi. Polise de ben haber verdim. Lakin fazlacatan ölmüştü. Yanında aslına bakarsan iki üç kişi vardı. Binanın güvenlik bakılırsavlileri de geldi. Yerde yatıyordu, hiç hareket yoktu. O bayan, arkadaşıymış esasen. Sağlıkçılar geldi daha sonrasında. Baktılar ancak ölmüştü” dedi.

Büyük bir şok yaşayan rapçi Berk Bayındır’ın kız arkadaşı Simla Ener ise, ” Bir şey söylemek istemiyorum. Söylemek istemiyorum. Sizinle bunu paylaşmak istemiyorum” diye konuştu.

rapçi Berk Bayındır

AİLESİ, HABERLE YIKILDI

Oğlunun vefat haberini alınca olay yerine koşan acılı baba Nezih Bayındır ise, “Oğlum Berk Bayındır ” Beta” olarak tanınıyordu kendi piyasasında. 31 yaşında gencecik bir fidan bu türlü. Yalnız yaşıyordu, kız arkadaşı iki gün evvel yanına gelmişti. Dün biz ailecek birliktedik. Yemek yedik. İyiydi” dedi.

Berk Bayındır öldü