Bergen ile tanıştığını söyleyen Zara’dan şaşırtan itiraf!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
çabucak hemen 12 yaşındayken Bergen ile tanıştığını söyleyen müzikçi Zara, Bergen sinemasını izlemekten korktuğunu lisana getirerek “Bergen beni kucağına aldı ve ‘Senin geleceğin parlak’ dedi. Dediği çıktı ve keşke bu günleri görseydi.” tabirlerini kullandı.

Arabesk müziğin unutulmaz isimlerinden müzikçi Bergen‘in hayatı geçtiğimiz günlerde beyaz perdede izleyicilerle buluştu. “Acıların bayanı” olarak tanıdığımız Bergen’in sineması gündemden düşmezken müzikçi Zara’dan şaşırtan bir açıklama geldi.

Bergen

Müzik piyasasına birinci vakit içinderda “Neşecik” ismiyle çocuk müzikçi olarak adım atan Zara, 12 yaşındayken Bergen’le tanıştığını anlatarak “Bergen beni kucağına aldı ve ‘Senin geleceğin parlak’ dedi. Dediği çıktı ve keşke bu günleri görseydi.” sözlerini kullandı.

Konuşurken hislerine hakim olamayan ünlü sanatçı “Bergen sinemasını izlemeye korkuyorum. Yüreğim dayanmaz” halinde itirafta bulundu. çabucak hemen sineması izlemeyen Zara, başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah’ın performansı hakkında da “Ama bence Farah Zeynep Abdullah epey hoş oynamış ve başarılı bir oyuncu” diyerek kelamlarını noktaladı.

Müzikçi Zara