Bakan Nebati ‘Güldür Güldür’ olayına son noktayı koydu! Şahan’ın algısı elinde patladı

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Güldür Güldür Show’un son kısmında, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin taklidinin yapıldığı bir skeç ekranlara geldi. Kısım yayınlanmadan evvel, Bakan Nebati ile ilgili olan skece sansür geldiği teziyle ortalığı karıştıran Şahan Gökbakar’a gereken karşılığı Bakan Nebati verdi. Kendisinin taklidini yapan Güldür Güldür’ün skeciyle ilgili paylaşımda bulunarak “Keyifle izledim” kelamlarını kullandı.

Güldür Güldür Show’un Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’yle ilgili skeci büyük yankı uyandırdı. Daha öncesinde de Fahrettin Koca ile ilgili skeç yapılan programda, Bakan Nebati’nin skeci için Şahan Gökbakar bir paylaşımda bulundu. Bakan Nebati’nin skece sansür uygulattığı teziyle ilgili çıkışan Gökbakar, Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

ORTALIĞI KARIŞTIRMAK İSTEDİ LAKİN BAŞARAMADI

Şahan Gökbakar’ın yayınlanmayacağını argüman ettiği ve programın oyuncularını kışkırtmaya çalıştığı duruma son nokta Bakan Nebati’den geldi.

Toplumsal medyada gündem olan skeç ile ilgili Bakan Nebati de paylaşımda bulundu. Skeci alıntılayan Nebati, “Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim lakin gözlerimdeki ışıltıyı nazaranmedim” sözlerini kullandı.