Bahar Şahin: Bir aydır mevt dehşetiyle yaşıyorum!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Ünlü oyuncu Bahar Şahin yeni sineması hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Takımında yer aldığı ‘Roza’ sinemasında ünlü oyuncu Ceylan karakterini canlandırması niçiniyle bir aydır vefat korkusu yaşadığını lisana getirdi.

İzleyicilerin merakla beklediği ‘Roza’ filmi takımında bulunan başarılı oyuncu Bahar Şahin, geçtiğimiz günlerde ünlü isimlerinde yer aldığı bir davete katıldı. Roza sinemasında töre cinayetine kurban giden Ceylan’ı canlandıran oyuncu sinema hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bahar Şahin

“EN ACI ÇEKTİĞİM İŞ”

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, oyuncu Bahar Şahin oynadığı sinema hakkında şu yorumları bulundu: “Töre cinayeti anlatan bir öykünün ortasındayım. Töreye kurban giden bir hanımı canlandırıyorum. Mesleğe 10 yıl evvelce başladığımı var iseyarsak herbiçimde en acı çektiğim iş… İçinde bulunmak acı çektiriyor bana… Tüm gerçekliği ile yansıtıyoruz olayları…” dedi.

“ERKEKLER BİZİM KAHRAMANIMIZ OLSUN SONUMUZ DEĞİL”

Yeni bir seneye girerken kanılarını ve isteklerini belirten oyuncu 2023 yılı için manalı cümlelere değindi. “Bir aydır vefat kaygısıyla yaşıyorum. Hakikaten hayli ağır, epeyce zor… Umarım Ceylan’ın yaşadıklarını şeffaf bir biçimde izleyiciye aktarabiliriz. Çok güç şeyler hayatış. Ben istiyorum ki, erkekler bizim kahramanımız olsun, sonumuz değil. O yüzden bu yılda da bayan cinayetlerin bittiğinin bir yıl olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Bahar Şahin

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ;

Ata Demirer’in Koreli direktör taklidi kırdı geçirdi!