Aydemir Akbaş’tan skandal Bergen açıklaması!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
“Kolpaçino” serisiyle gönüllere taht kuran oyuncu Aydemir Akbaş, Bergen sineması hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bergen’in müzikçi sineması, yüzüne kezzap atılmış, ızdırap çekmiş, bitmiş” diyen Akbaş “Bunun enteresan bir tarafı var mı?” tabirleriyle herkesi şaşırttı.

“Bergen” sinemasının gösterime girmesinin akabinde eski eşi Halis Hür tarafınca evvel yüzüne kezzap atılan akabinde da kurşunlanarak öldürülen sanatçı Bergen, son periyotların en epey konuşulan isimlerinden biri haline geldi.

Aydemir Akbaş

Kısa müddette 4 milyon üzerinde izlenme oranı elde eden üretimin akabinde sanat dünyasından bir epeyce ünlü isim değerlendirmelerde bulundu. Geçtiğimiz gün Galatasaray kulübünün yıllık mali olağan genel şurası için geldiği Nişantaşı’nda objektiflere yansıyan Aydemir Akbaş da Bergen sineması hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Aydemir Akbaş

“BUNUN ENTERASAN BİR TARAFI MI VAR?”

“Bergen’in müzikçi sineması, yüzüne kezzap atılmış, ızdırap çekmiş, bitmiş”
diyen Akbaş “Bunun enteresan bir tarafı var mı? Fakat tuttu helal olsun. Kendin yazmıyorsun bütün sinemaların birçoklarının senaryoları çalıntı. Bir tek ben özel öykü yazıyorum, dizilerin hepsi de Kore dizisi. Ben belgesel açarım, yabancı sinema izlerim. Ben aslına bakarsanız senaryo yazıyorum televizyona bakacak vaktim yok” sözleriyle herkesi şoke etti.

Aydemir Akbaş Bergen sineması hakkında konuştu