Alman Pastası (Käsekuchen)

Felaket

New member
Alman Pastası (Käsekuchen) Tanımı İçin Malzemeler

Hamuru için;

  • 1 su bardağı un 320 ml
  • 1 paket vanilya
  • Yarım çay bardağı şeker
  • 1 paket yumurta
  • Yarım kabartma tozu paketi
  • 70 gram tereyağ
Üzerinin beyazı için;

  • 3 paket yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 2 paket vanilya pudingi
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 paket vanilya
  • 750 gram labne peyniri/almanya’da yaşayanlar için quark oluyor
  • Yarım limon suyu
Alman Pastası (Käsekuchen) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Alt tabanı için hamur gereçlerini yoğurun kullanacağınız kalıbın içini uygunca yağlayın.
  2. Hamuru güzelce incecik yerleştirin.
  3. Hamuru az az kopararak kalıba elimizle kenarlarına yükselterek yerleştirin.
  4. Çırpma kabına yumurtaları ve şekeri ekleyip karıştıralım güzelce köpürsün.
  5. Labne peynirini ekleyin, sütü, yağı, vanilya pudingini ve öbür gereçleri ekleyin hepsini birlikte çırpın.
  6. Hamurun üstüne iç haricini dökün.
  7. Fırının alt kısmına küçük bir tencereye sıcak su koyun pasta çatlamasın.
  8. Isıtılmış fırında alt üst ayarda yaklaşık 55dk pişirin.
  9. Pişen pastayı soğumaya bırakın.
  10. daha sonrasında bir gün buzdolabında bekletin.
  11. Buzdolabında bekledikçe tadı daha hoş oluyor. ????????.
Alman Pastası (Käsekuchen) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst