Aleyna Tilki ile Demet Akalın kapışmasına Mustafa Topaloğlu da girdi! Sondan küplere bindi

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
FİFA’da müziği çalınan Demet Akalın’a laf atan Aleyna Tilki polemiğine Mustafa Topaloğlu’da girince ortalık kızıştı. Ünlü müzikçi Topaloğlu, kendisinden aşağıda bakılırsan Akalın’a kan kustu.

Üstün Lig’in 35. haftasında önder Trabzonspor şampiyon olmuş ve 38 yıllık hasret sona ermişti. taraftarların Demet Akalın’a ilişkin “Kulüp” müziğinde eğlenmesi üzerine FİFA büyük tesir oluşturmuştu. Resmi hesabından paylaşım yapan FİFA, tüm dünyaya duyurmuştu.

aleyna tilki ve demet akalın

MUSTAFA TOPALOĞLU KIZDI!

Kutlamalarda müzikleri çalınan Demet Akalın ise bir müddetdir ortaları açık olan Aleyna Tilki ile dünya starı polemiğine girmişti. Akalın, “Dünya starlığını şampiyonlukta müzik çalması zanniçinler Spotify Global’deki birinci İngilizce röportajımı izleyebilir.” diyen Tilki’ye karşılık vererek “Senin tek rakibin Mustafa Topaloğlu.” açıklamasında bulunmuştu.

mustafa topaloğlu

“UZAYLI OLMAK MAKUS BİR ŞEY Mİ?”

Mustafa Topaloğlu, kendi isminin verilmesine kızarak “Demet hayli yakın gördüğüm bir insan. Yanımıza gelir giderdi. Beni örnek vermesi şaşkınlık yarattı. Beni niye Aleyna’ya örnek gösterdi? Uzaylı olmak berbat bir şey mi? Mütevazı olmak makus bir şey mi? Ben ne kadar mütevazı bir beşerim. ‘Oy Oy Eminem’ müziğim Avrupa’da Balkanlar’da hala bilinir. Sanatkarlar saygıyı bırakırlarsa topluma makus örnek olurlar. Niçin beni örnek verdi? Ben de bu biçimde diyorum ki. Dünya uzayın ortasında değil mi? Eşi Okan Kurt beni aradı, özür diledi. Gazeteye verdiğim röportajı gördü çekemedi sözlerimi.” halinde açıklama yaptı.