Ağlayan Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 4 portakal suyu yahut bir bardak süt (Hangisi var ise)
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1-5 su bardağı un
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1 paket kakao
- 1 bardak süt (Piştikten daha sonra ıslatmak için)
- 1 paket kremşanti
- 1 bardak soğuk süt
- 1 paket çikolata sosu
- 2 bardak süt
- 1 paket krema
- 1 paket bitter çikolata
Not EkleTarifi Yazdır
- Kek gereçlerimizi hazırlayıp, fırına atalım. 140 derece de yaklaşık 50 dk.
- Kekimiz on dakika soğuyunca bir bardak sütü her yerine gezdirelim.
- Krem şantimizi hazırlayıp, ıslattığımız kekimizin üzerine eşit bir biçimde yayalım.
- Çikolata sosumuzu da hazırlayıp, biraz soğuyunca kekimizin üzerine dökelim. Buzdolabında 2-3 saat dinlendirelim.
- Üzerine antep fıstığı, ceviz, hindistan cevizi vs ile süsleyelim. Afiyetle.