86 yaşındaki Aydemir Akbaş hasta haliyle yolda kaldı! Hastaneye gitmek için taksi bulamadı

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Her geçen gün insanların taksi sorunu büyürken, bu sefer mağdur oyuncu Aydemir Akbaş oldu. Boş taksi bulmakta zorlanan Akbaş, hasta olduğu için hastaneye gidecekken 1,5 saat taksi beklediğini söz etti.

86 yaşındaki usta oyuncu Aydemir Akbaş, taksilerle olan sorunun çözülmesi gerektiğini lisana getirdi. Ünlü oyuncu taksi bulmakta zorlandığını lakin hastaneye bile gitmek için yalnızca 1,5 saat taksi beklediğini toplumsal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla lisana getirdi.

aydemir akbaş

“HASTA HALİMLE BİR BUÇUK SAAT TAKSİ BEKLEDİM”

Akbaş “Kanseri 10 yıl evvel yendim. Fakat KOAH 11 yıldır devam ediyor. Pazartesi günü hekimimle randevum vardı. 9’da konuttan çıktım. Bir buçuk saat oldu hala taksi bekliyordum. Bi orta konuta dönüp hastaneye gitmemeyi düşündüm. Tam dönerken karşımda bir taksi gördüm. Gelen müşterisini reddetmişti. daha sonra bana döndü baba gel dedi. Meğerse daha evvel otomobiline bir daha binmişim. Telefonunu verdi sıkışırsan beni orta dedi. “ kelamlarını kullandı.

aydemir akbaş

“BU İŞİ BİR AN evvelce HALLEDİN”

Devamında Akbaş “Şimdi gelelim sadede. Kucağında bebeklerle taksi bekleyen bayanları gördüğüm vakit deliriyorum. Bu taksi eksikliği İstanbul halkı için bir eziyet. Lütfen fakat lütfen bu işi bir an evvelce halledin. Bana nazaran beş bin değil on bin taksi lazım. Buna devamlı bindiğim taksi sürücüleri de katılıyor.” açıklamasıyla toplumsal medyada gündem oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:

Türkan Şoray’ın şiir okuduğu nostaljik manzara toplumsal medyada ilgi gördü!