1905 GSYİAD’ta İbrahim Hatipoğlu bir daha lider seçildi

semaver

Global Mod
Global Mod
1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği’nin Olağan Seçimli Genel Heyet Toplantısı gerçekleştirildi.


Genel Kurul’a Galatasaray Spor Kulübü Lideri Dursun Aydın Özbek, İkinci Lider Metin Öztürk, İdare Heyeti Genel Sekreteri Eray Yazgan ve İdare Heyeti Üyesi İsmail Sarıkaya katıldı.

Galatasaray Spor Kulübü Lideri Dursun Aydın Özbek, kürsüye gelerek konuşmasını yaptı ve topluluğumuza kıymetli iletiler verdi.

Başkan Özbek, “Bu Olağan Seçimli Genel Kurul’un GSYİAD’a güzel olmasını diliyorum. İdare Heyeti listesi hayli kusursuz oluşturulmuş bir liste. GSYİAD’ı ve ötürüsıyla Galatasaray’a verilecek dayanağı bir adım öteye taşıyacağını düşünüyorum. Kendilerine başarılı çalışmalar diliyorum. GSYİAD’a güzel ve uğurlu olsun.” sözlerini kullandı.

Konuşmaların akabinde oylamaya geçildi. İbrahim Hatipoğlu oy birliğiyle bir daha 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği’nin başkanlığına seçildi. Hatipoğlu, teşekkür konuşmasını gerçekleştirirken, Lider Dursun Aydın Özbek de Hatipoğlu ve dernek idaresini tebrik etti.

Başkan Dursun Aydın Özbek ve 1905 GSYİAD Lideri İbrahim Hatipoğlu, Galatasaray Televizyonu’na özel açıklamalar yaptı.

1905 GSYİAD’ın her vakit kulübün yanında olduğunu belirten Lider Özbek, şu tabirleri kullandı:

“1905 GSYİAD, nitekim Galatasaray’ın epeyce değerli kurumlarından bir tanesi. Bu tip toplantılar Galatasaray Spor Kulübü için bir fırsat. Galatasaray’ı sevenler daima bir ortaya geliyorlar. Burada beşerlerle bir ortaya gelerek sohbet etmek, Galatasaray’ın geleceği için neler yapabiliriz bunları tartışıyoruz. GSYİAD, her vakit kulübünün yanında olmuş şahıslardan oluşuyor. Güzel olmasını diliyorum, sevgili İbrahim lidere muvaffakiyetler diliyorum. Her vakit yanımızdaydı, projelerimize takviye için de herkes nazaranvli. Galatasaray Spor Kulübü’nü yönetenlerin nazaranvi, bu mükemmel topluluğu bir ortaya getirmek, onlarla dertleşmek, sorunlara ortak tahlil aramak. Burada epey hoş bir sevgi iklimi var. Yapmak istediğimiz en kıymetli şeylerden biri de buydu. Galatasaray’a dayanağa devam.”

bir daha lider seçilen 1905 GSYİAD Lideri İbrahim Hatipoğlu ise “Sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Seçim sürecinde liderimizin söylemiş olduği birlik ve birliktelik vurgusunu burada da gerçekleştirdi. Çok hoş bir güç var. Galatasaray epey büyük bir aile. Bu ailenin reisi de Sayın Liderimiz. Onun önderliğinde Galatasaray taraftarıyla, üyeleriyle, sivil toplum kuruluşlarıyla tek beden olduğu vakit başaramayacağı hiç bir şey yok. Önümüzde epey hoş projeler var. Liderimiz bize burada epey hoş bir liderlik sergiliyor. Sunmuş olduğu her projeye elimizden gelen her türlü takviyesi vermeye hazırız. Bizim derneğimiz de bu kıymetli misyonda hareket ediyor. Seçim çalışmalarında da kulübümüze nasıl daima daha fazla dayanak veririz gayretinde olduk. 3 yıl boyunca kulübümüze en düzgün hizmeti sunmaya çalışacağız.” sözlerini kullandı.

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği Lideri Sayın İbrahim Hatipoğlu ve İdare Kurulu’nu tebrik eder, nazaranvlerinde muvaffakiyetler dileriz.
 
Üst