1905 GSYİAD İdaresinin mazbata merasimi gerçekleştirildi

semaver

Global Mod
Global Mod
1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği’nin Genel Kurulu’nda vazifeye gelen yeni idare mazbatalarını aldı.


İbrahim Hatipoğlu’nun bir daha 1905 GSYİAD başkanlığına seçilmesiyle oluşan idarenin mazbata merasimi, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda bulunan 1905 GSYİAD’ın locasında gerçekleştirildi.

Mazbata merasimine Galatasaray Spor Kulübü Lideri Dursun Aydın Özbek, 2. Lider Metin Öztürk, İdare Heyeti Üyesi İsmail Sarıkaya ve Divan Şurası Lideri Aykutalp Derkan da katıldı.

1905 GSYİAD’ın İdare, Sicil, Kontrol ve Disiplin şurasına mazbataları, Lider Dursun Aydın Özbek, 2. Lider Metin Öztürk, İdare Şurası Üyesi İsmail Sarıkaya ve Divan Şurası Lideri Aykutalp Derkan tarafınca takdim edildi.

Törenin akabinde Lider Dursun Aydın Özbek ve 1905 GSYİAD Lideri İbrahim Hatipoğlu Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Başkan Özbek, şunları söylemiş oldu:

“Çok hoş bir seçim oldu. Gelen üyelerin içindeki sıcaklık, arkadaşlık, dostluk ve barış bilhassa öne çıkıyor. ötürüsıyla seçimin ertesinde bugün de seçilen idare heyeti mazbatalarını aldı. Beni de davet ettiler, ben de seve seve geldim. GSYİAD’ın yeni idaresine muvaffakiyetler diliyorum. GSYİAD her vakit Galatasaray’a dayanak veren değerli kuruluşlardan bir tanesi. Sevgili İbrahim Lidere muvaffakiyetler diliyorum. Galatasaray’a takviyelerinin devamını diliyorum. Sevgili İbrahim Lidere çabucak hemen sürpriz hazırlamadım. İnşallah önümüzdeki toplantılarda sürprizlerimiz devam edecek.”

1905 GSYİAD Lideri İbrahim Hatipoğlu ise “Cumartesi yapmış olduğumuz seçimin bugün son evresiyle yeni idare olarak misyona başladık. Sayın Liderimizin iştirakleriyle mazbatalarımızı dağıttık. Bundan daha sonra bizi hoş bir çalışma devri bekliyor. Biz de tüm üyelerimizle, tüm idaredeki arkadaşlarımızla kulübümüze hizmet etmeye çalışacağız. Kulübümüz hoş günlerin arifesinde. Hoş günleri hayata geçirmek için çalışıyor. Bunun için birlik ve birlikteliğe, geniş bir iştirakle çalışmaya gereksinim var. Liderimiz bu iştiraki epey hoş sağlıyor. Kendisinin deneyimleri ve birikimleriyle Galatasaraylı beşerler içinde epey hoş bir sinerjiyle bir grup oluşturuyor. Her projede Galatasaraylı bir beşerden hoş yaklaşımla hoş dayanaklar alıyor. Bu mevzuda işinin ehli, uzmanı biri. Bence fazlaca yakın vakitte Galatasaray’da bu değişim hissedilecek. Biz de bunun ucundan tutarsak son derece keyifli olacağız.” tabirlerini kullandı.
 
Üst