12 yaşındaki iki çocuk cinayetten suçlu bulundu

Leila

Global Mod
Global Mod
Nottingham-Nottingham. İngiltere'de 12 yaşındaki iki genç sansasyonel bir cinayet davasında suçlu bulundu. Pazartesi günü Nottingham mahkemesindeki jüri, iki çocuğun Kasım 2023'te 19 yaşındaki bir adamı palayla bıçaklayarak öldürdüğünün kanıtlandığını tespit etti. Çocuklar, küçük James'in öldürülmesinden bu yana Britanya'da hüküm giymiş en genç katiller olarak kabul ediliyor. Bulger'ı 30 yıldan fazla bir süre önce 10 yaşındaki iki çocuk yapmıştı. Kesin ceza daha sonra açıklanacak.


Devamını oku sonra Reklamcılık


Devamını oku sonra Reklamcılık


Failler, Birmingham yakınlarındaki Wolverhampton şehrinde bir parkta 19 yaşındaki genç ve arkadaşına saldırmıştı. Arkadaşı kaçmayı başarırken, 19 yaşındaki genç tökezledi ve ardından 42,5 santimetre uzunluğundaki palayla çocuklar tarafından tekmelendi, dövüldü ve saldırıya uğradı. Bir bıçak yarası onun kalbine isabet etti. Aylar süren duruşmada sanıklar birbirlerini suçladı. Ancak sonuçta jüri ikisini de suçlu buldu.

Savcıya göre mağdur barışçıl davrandı


Duruşma sırasında suçun nedeni belirsizliğini korudu. 19 yaşındaki çocuk ve arkadaşı parkta aynı yaştaki iki erkek ve bir kız çocuğuyla karşılaştı. Olaya karışan kişiler birbirlerini tanımıyordu. Sanıklardan biri, mağdurun kendilerine kaba bir şekilde sırayı boşaltmalarını emrettiğini ifade etti. Savcı, saldırının herhangi bir nedeninin olmadığını, 19 yaşındaki çocuğun barışçıl davrandığını vurguladı.


Devamını oku sonra Reklamcılık


Devamını oku sonra Reklamcılık


Haberler
 
Üst