1 Yaş Bisküvili Sayı Pasta Görüntülü

Felaket

New member
1 Yaş Bisküvili Sayı Pasta Tanımı İçin Malzemeler

Bisküvisi için:

• 200 gram oda sıcaklığında tereyağı
  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 4 su bardağı un
  • 2 paket vanilya
Krema için:

• 1 litre süt
  • 2 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı un
  • 6 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 2 paket vanilya
  • 100 gram tereyağı
  • 2 paket toz krem şanti
1 Yaş Bisküvili Sayı Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

1. Öncelikle kremasını yapalım. Süt,yumurta,un ve nişastayı kaynayıp kıvam alana kadar pişirelim.
  2. Altını kapattıktan daha sonra içine tereyağı ve vanilyayı ekleyip karıştırın.
  3. Kabuk bağlamaması için kremanın üzerine sıfır olacak biçimde büsbütün kapatacak yani,streç sinemayla kapatın ve dolapta en az 4 saat lakin benim tavsiyem 1 gece evvelinde yapılmasını tavsiye ederim.
  4. Beklettikten daha sonra mikserle 3 4 dakika çırpın bu türlü bile krema olarak kullanabilirsiniz.
  5. Daha da lezzetlendirmek için, içine 2 paket toz krem şanti ekleyin ve çırpın ben bu biçimde katı krema kullandım. (siz biraz daha akışkan krema istiyorsanız içerisine 2 yemek kaşığı krema ekleyip çırpmabilirsiniz. ) kremamız hazır.
  6. Bisküvisi için bütün malzemeyi yoğurma kabına alalım ve yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğuralım ve yaklaşık 30 -40 dakika dolapta dinlendirelim.
  7. sonrasındasında hamuru yağlı kağıt üzerine alalım ve üzerine bir yağlı kağıt daha örtüp merdaneyle açalım istediğimiz kalıpta keselim ve üzerini çatalla delelim her yerini.
  8. 170 derece evvelde ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirin her insanın fırını farklı oluyor. Fırından çıkartınca soğumaya bırakalım.
  9. Soğuyan bisküvilerin ortasına krema sıkalım ve istediğiniz meyveyi koyun yeniden bisküvi kapatın ve krema sıkıp dilediğiniz üzere süsleyin afiyet olsun youtube da abone olmayı unutmayın
    ❤
1 Yaş Bisküvili Sayı Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı